МИСИЯ


Достигане на върхови постижения чрез Хора и Знания за безопасно, устойчиво и ефективно управление на флота.
 
В IHB SHIPPING сме водени от мисия, дълбоко вкоренена в ценностите за подкрепа и насърчаване на култура на постоянно развитие на екипа. Внимателно прилагаме нашето богатство от знания в стремежа си да осигуряваме безопасни, екологично отговорни и високоефективни операции на всички плавателни съдове под наше управление. С ангажимент към отлични постижения, прекосяваме моретата, оказвайки положително въздействие върху морската индустрия и света, който обслужваме.

 

ВИЗИЯ

 
Ние следваме непоколебимо наш собствен  път в глобалния ни бранш с фокус върху грижата за хората, и околната среда. Добре позиционирани в индустрията, осигуряваме печеливш растеж, като същевременно гарантираме по-чиста и по-зелена планета. Чрез изграждане на стратегически партньорства и възприемане на най-добри практики, ние предоставяме устойчиви решения, които добавят трайна стойност на всички заинтересовани страни. Заедно с нашите клиенти и партньори се стремим към отговорен просперитет, при който социалното благополучие и грижата за околната среда съжителстват хармонично, отговаряйки на най-високите стандарти в морската индустрия.

 

КОРПОРАТИВНО СЕМЕЙСТВО

 
ИХБ Шипинг е неразделна част от групата на Индустриален Холдинг България, която управлява едно от най-големите в Република България портфолия от дъщерни дружества в различни сектори, включително корабостроене и ремонт, пристанищни операции, класификация на кораби, машиностроене и други.


ИСТОРИЯ

 
16 години предоставяме морска експертиза на най-високо ниво
 
От 2007 г. IHB SHIPPING е посветена на предоставянето на морски услуги на най-високо ниво. Нашето пътуване е белязано от силна отдаденост на осигуряването на първокласни морски транспортни услуги, бъдейки авангард на качеството и надеждността в индустрията.

 
Основаване и отговорност
 
При нашето създаване, изложихме ясна визия за подобряване на услугите за морски транспорт, отдавайки първостепенно значение на безопасността, ефективността и удовлетвореността на клиентите. Изградихме основата си на принципите на почтеност и прозрачност, печелейки доверието както на нашите клиенти, така и на партньори.

 
Компетентни екипажи и мотивиран персонал
 
Успехът ни се дължи на нашите компетентни екипажи и опитен, силно мотивиран офисен персонал. С голяма отдаденост на ролята си, те формират гръбнака на всички операции и по този начин гарантират, че всеки превоз ще бъде извършено прецизно и с професионализъм.

 
Хоризонтална система на управление
 
Нашата рационализирана хоризонтална система на управление дава възможност на всеки член на екипа да допринася активно за общите цели на компанията. Това ни помага да насърчаваме нововъведенията, гъвкавостта, бързото и точно вземане на решения, така че да реагираме незабавно на пазарните изисквания, индустриалните тенденции и глобалните събития.
 
 
Експлоатиране на собствени плавателни съдове
 
Оперирането на собствени кораби ни позволява да имаме пълен контрол върху всеки аспект от нашите морски дейности. От поддръжката и експлоатацията на флота до обработката и планирането на товари, ние гарантираме най-високите стандарти за качество, безопасност и ефективност.

 
Отлично посрещане на всички клиентски изисквания
 
За IHB SHIPPING нуждите на всеки клиент са първостепенни и се гордеем с постигнати отлични взаимоотношения, базирани на осигурявани специфични и навременни решения на поставените задачи.
 

Висока способност за приспособяване към глобалния пазар
 
Морската индустрия се развива все по-бързо и ние продължаваме да сме гъвкави в адаптирането към динамиката на световния пазар. Нашата способност да реагираме бързо на променящите се тенденции, пазарни и регулационни изисквания ни позиционира като утвърден и надежден играч на конкурентната международна сфера на корабоплаването.

 
Пълна прозрачност във воденето на бизнеса
 
Прозрачността определя нашия подход към воденето на бизнес. Ние култивираме надеждни отношения с нашите контрагенти, предлагайки среда за сътрудничество, която насърчава взаимния растеж и просперитет при ясни условия.
 
Стабилност на паричните потоци
 
Целесъобразното ни финансово управление осигурява стабилни парични потоци, осигурявайки спокойствие и увереност на нашите клиенти и всички заинтересовани страни през годините.
 

БЪДЕЩЕТО

 
Пълен напред
 
Плаваме към бъдеще, в което поетите ни ангажименти за образцово морско дело остават непоколебими. Пътешествието ни по пътя на успеха е подкрепено от наследство за почтеност, иновации и устойчивост. Ще продължим с нови сили. 

 
Присъединете се към нас в морското приключение
 
Присъединете се към нас, за да дадем заедно положителен принос в корабната индустрия. Докато плаваме в моретата, ви каним да напишете част от нашата история с кариера и развитие според най-високите стандарти. Нека заедно да начертаем курс към по-светло бъдеще